Jeg er ei sporty og glad jente som bor i Oslo. Du lurer kanskje på hva bloggen min handler om? Jo, det skal jeg si deg: Min kjærlighet for friluftsliv! Jeg elsker det meste som innebærer fysisk aktivitet, friluft og camping. Med denne bloggen ønsker jeg å inspirere deg til å få en sunn, sporty og morsom livsstil.

Jeg blogger jevnlig om mine eventyr utendørs. Jeg elsker å dra på campingtur, og da gjerne med et telt. Ingenting er så koselig som å slå leir på et stille sted i villmarken, og bare kunne nyte naturen og det den har å by på. Jeg er også veldig glad i å sykle, jogge og svømme. Jeg er også ganske god på fjellklatring.

Få tips til flotte steder å telte

Jeg har utforsket de fleste turområder på Østlandet. Østmarka er en av mine favoritter. Jeg har teltet i dette området utallige ganger, og elsker å komme tett innpå dyrelivet her. Jeg har sett ulv mange ganger, og er veldig fascinert av disse dyrene. De er så mye mer fredelige enn jeg hadde sett for meg. I naturen finnes det så mange overraskelser.

Jeg blogger mye om disse teltturene, og gir deg tips til hvordan du kan overleve på det naturen har å by på. Jeg tar som regel med meg minimalt av mat, da det er enkelt å finne seg et måltid i naturen. Ta med fiskestang, smør, salt og pepper, dette er alt du trenger for å få et herlig måltid.

Fotturer i øst og vest

Det er ikke alltid jeg tar med telt, av og til holder det med en god dagstur. Jeg har gått spektakulære fotturer i hele Norge, og slutter aldri å fascineres av naturen landet vårt byr på. Jeg gir deg tips til flotte steder det er mulig å gå på tur (som gjerne ikke så mange vet om), slik at du kan oppdage nye perler.

På bloggen min kan du også finne gode råd til hvilket utstyr og hvilke klær som er lurt å ta med seg. Jeg er tilhenger av å pakke minst mulig, og kun det mest nødvendige finner veien opp i ryggsekken min. Du finner som sagt det meste du trenger i naturen; både vann, mat og underholdning. Finn din indre Bear Grylls!